ارزیابی تیمی به کارفرماها و کسب‌وکارها اجازه می‌دهد مسائل درون تیم را تشخیص دهند. با انجام تست‌های ارزیابی، درک درستی از فرایندهای تیم برای سازمان ایجاد خواهد شد. هدف نهایی ارزیابی تیمی، این است که به بهبود عملکرد سازمان منتج گردد. همچنین این نکته قابل‌توجه است که  یکی از راه‌حل‌ها برای گرفتن بازخوردهای صادقانه و آزاد از اعضای تیم، ارزیابی تیمی است. چراکه افراد در این فرایند می‌توانند نظرات خود را درباره‌ی بخش‌های مختلف آزادانه ابراز کنند. پس از بیان این مسائل، در صورت نیاز آن‌ها را بین خود و تیم حل خواهند کرد.

چرا ارزیابی تیمی مهم است؟

فرهنگ تیمی مسئله‌ای است که عموماً در کسب‌وکارها نادیده گرفته می‌شود. اما نمی‌توان این نکته را فراموش کرد که فرهنگ تیمی، بخشی اساسی از کسب‌وکار شماست. اگر تیم شما نتواند به‌طور مؤثر با هم کار کند، کسب‌وکار شما به حداکثر پتانسیل خود نمی‌رسد. ارزیابی تیمی به صاحبان مشاغل و مدیران کمک می‌کند تا دقیقاً نحوه‌ی عملکرد و تصمیم‌گیری تیم خود را درک کنند. این نکته قابل‌توجه است که یک کسب‌وکار خوب از یک تیم خود شروع می‌شود. پس حتماً مطمئن باشید تیم شما پویا است و مسائل آن را می‌شناسید. ارزیابی تیمی زمینه‌ی تنش و استرس افراد در تیم را توضیح می‌دهد. همچنین اطلاعاتی درباره اتفاقات مثبت تیم ارائه می‌دهد. این اطلاعات هنگام ورود کارمندان جدید و یا ایجاد یک تیم دیگر در مجموعه می‌تواند به مدیران ارشد کمک بکند.

یکی از سرویس‌های آنلاین برای انجام ارزیابی تیمی،‌ بانا تیم است. بانا تیم راهکاری برای شناخت نقاط ضعف و قوت، ارزیابی تیمی و افزایش عملکرد پرسنل است. بانا تیم امکان ارزیابی شناختی را برای تیم شما فراهم می‌کند. ارزیابی شناختی یک دید کلی از وضعیت فعلی تیم به شما می‌دهد. آگاهی از نقش تیمی،‌ نقاط ضعف و قوت تیم و افزایش بهره وری از مزایای ارزیابی تیمی است. 

چند زمان مناسب برای ارزیابی تیمی

۱– ارزیابی برای تیمی که دچار مشکل شده است، ضروری است

همه‌ی تیم‌ها ممکن است با مشکلات و چالش‌هایی مواجه شوند. این اختلافات اجتناب‌ناپذیر است. نتیجه‌ی این اختلافات کاهش بهره‌وری، خلاقیت در کار و کاهش مشارکت تیمی می‌شود. ارزیابی در این بخش به افراد کمک می‌کند تا مشکلات‌شان را شناسایی کنند و مدیران نیز نقاط ضعف تیم را بررسی و رفع کنند.

۲– برای تشکیل یک تیم جدید ارزیابی انجام دهید

وقتی کسب‌وکار شما به خوبی پیش می‌رود، تیم‌های شما نیز گسترش می‌یابد. برای ساخت یک تیم جدید ارزیابی به کمک شما خواهد آمد تا بفهمید چه چیزهایی برای تیم‌های قبلی شما مفید بوده است. شما از این دانش برای پیشبرد اهداف تیم جدید خود نیز بهره خواهید برد.

۳- برای تشویق تیم خود به رشد، ارزیابی تیمی مؤثر است

اگر حتی تیم شما در بهترین شرایط کاری باشد، همیشه نقطه‌ای برای بهتر شدن وجود دارد. با ارزیابی تیمی می‌توانید بفهمید اهداف دیگر شما در سازمان چیست؟ چگونه می‌توانید به این اهداف برسید؟ چگونه می‌توانید افراد تیم را برای ارتقا به سطح‌های بعدی توانمند کنید؟

۴– برای پیوند تیم در زمان دورکاری، ارزیابی کنید

اخیراً فضاهای حضوری کاری جای خود را به دورکاری داده‌اند. این روند باعث بهره‌وری، انعطاف‌پذیری و استقلال بیشتر شده است. اما این اتفاق می‌تواند منجر به قطع زنجیره‌ی ارتباطی مجموعه نیز شود. از ارزیابی تیمی استفاده کنید و ببینید آیا این اتفاق برای تیم شما رخ داده است یا نه. بدین ترتیب هم چالش‌های دورکاری را شناسایی می‌کنید، هم احساس ارتباط و مشارکت در تیم شما افزایش می‌یابد.

۵– قبل از ایجاد یک تغییر و تصمیم بزرگ حتماً ارزیابی کنید

 با رشد کسب‌وکارها، آن‌هایی موفق خواهند بود که با شرایط سازگارند و تکامل می‌یابند. اما باید در نظر گرفت این سازگاری و تکامل، ممکن است به اعضای تیم شما استرس وارد کند. ارزیابی‌های تیمی می‌تواند به روان‌تر شدن این تکامل کمک کند. بدین ترتیب از استرس تیمی شما می‌کاهد. در روند آن می‌توانید دریابید در زمان تغییر چگونه از اعضای تیم خود حمایت کنید و بازخورد بگیرید.

ارزیابی تیمی چیست؟

ارزیابی تیمی به کارفرماها و کسب‌وکارها اجازه می‌دهد مسائل درون تیم را تشخیص دهند. با انجام تست‌های ارزیابی، درک درستی از فرایندهای تیم برای سازمان ایجاد خواهد شد. هدف نهایی ارزیابی تیمی، این است که به بهبود عملکرد سازمان منتج گردد. همچنین این نکته قابل‌توجه است که  یکی از راه‌حل‌ها برای گرفتن بازخوردهای صادقانه و آزاد از اعضای تیم، ارزیابی تیمی است. چراکه افراد در این فرایند می‌توانند نظرات خود را درباره‌ی بخش‌های مختلف آزادانه ابراز کنند. پس از بیان این مسائل، در صورت نیاز آن‌ها را بین خود و تیم حل خواهند کرد.

ارزیابی تیمی برای تیمی که دچار مشکل شده است ضروری است؟

همه‌ی تیم‌ها ممکن است با مشکلات و چالش‌هایی مواجه شوند. این اختلافات اجتناب‌ناپذیر است. نتیجه‌ی این اختلافات کاهش بهره‌وری، خلاقیت در کار و کاهش مشارکت تیمی می‌شود. ارزیابی در این بخش به افراد کمک می‌کند تا مشکلات‌شان را شناسایی کنند و مدیران نیز نقاط ضعف تیم را بررسی و رفع کنند.

برای تشویق تیم خود به رشد کردن باید چه کنیم؟

اگر حتی تیم شما در بهترین شرایط کاری باشد، همیشه نقطه‌ای برای بهتر شدن وجود دارد. با ارزیابی تیمی می‌توانید بفهمید اهداف دیگر شما در سازمان چیست؟ چگونه می‌توانید به این اهداف برسید؟ چگونه می‌توانید افراد تیم را برای ارتقا به سطح‌های بعدی توانمند کنید؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .